Wednesday, April 21, 2010

Evolusi

Alhamdulilah, interview semalam berjalan lancar dengan jayanya..:) semalam jugak dh confirm dpt keje kat sana..after discuss ngan en suami, confirm today akan bagi resign letter! yeay! dah boleh blah dari tempat sini..

Harap2 semuanya kan bertambah baik. Walaupun contractor juga n hari bekerja 6 hari, tapi lebih dekat dengan rumah dan gaji ada up skit. hehe..

Semalam, walaupun interview dah settle jam 11, saya terus amik EL whole day..haha..konon2 nak celebrate lah. Berjaya meracun sahabat sekereta untuk mengambil half day. Kami pergi ke midvalley dan berjaya menonton wayang. Sebab tak nak sesakkan kepala, kami menonton Evolusi KL Drift 2..berbaloilah tgk crita ni. Best action2 dia. Aaron Aziz n Saheizy sam (betulke ejaan ni) pun best ah..Teror betul cakp cina! Cuma part Shamsul Yusof tu, mcm banyak sgt dialog lah..haha..apa2 pun best lah crita ni.

Petang ni harap2 misi penyerahan resign letter berjalan lancar :p

8 comments:

hajja said...

yes ! aku orng first congrats kau..
congrats babe

eshmy said...

Congrats gak..

Kalo ko lepak midvalley lg bgtaula.. Umah aku dekat je..

yulie elveera said...

waahhhhhhhhhhhhhhhhh bestttnyaaaaaaaaaa.. cgratesss!!! tetiba nk gak keje baru. tapi tak apply2.. how??? haha

azura said...

Hajja : Yes! tq..hehe

Ezra: tq..next time aku bgtau..lgpun lama dh tak jumpa

yulie: yer tq...best sangaaatttt..surat resign pun sudah bagi..yeay! nak keje tempat baru..aku dulu pun lmbt nak apply..tp last friday, tiba2 angin dtg, aku trus update resume, upload kt jobstreet, apply keje n monday dpt interview selasa dpt keje..haha..cubalah apply..

Naemah said...

gila cepat!!!!! hehehe

azura said...

hehe..alhamdulilah

dhr said...

bestnye interview terus dapat keje! congrats kak zura. harap-harap akan terus sukses di tempat baru. good luck!

azura said...

tq dian..doa2kan semuanya baik2 saja ok :)