Monday, October 19, 2009

quick update

- Sangat bz last week. Tak sempat nk update n berjimba-jimba di ofis..fuhh..letih..new landscape upgrading works @KLGCC really need full attention

- Weekend hari sabtu, plan nak beraya open house rmh k su, tp terpaksa cancel last minute. Abang2 ku serbu beraya ke rumah..haih..hampa lagi harapan nk jumpa k su n si comel syafiah :-(

- Hari Ahad, pergi beraya rumah abang2 n sepupu pulak..hehe..akhirnya..dpt jmpe menu kfc kt rumah sepupu :-)

-Mtg dengan bos pagi td..dpt task baru..every day evening kena pergi site and monitor work progress kat site..aduhai..tiap ptg berjemur kt site, makin 'cerah' la nmpknya mukaku yg sudah tersedia 'cerah' ni..

4 comments:

Iirakuu Miiraii said...

sama dowh ngan tajuk entry aku

azura said...

haah la..aku copy tajuk ko..pinjam ek..tak sempat nk pikir tajuk lain..hahaha

chi chiong kai said...

kalau ko nak kerja lepak, ko kerja la kat company aku

azura said...

ada keje kosong ke? hehe..bhgian construction ada ke hajja..?