Wednesday, June 3, 2009

Mode cengeng & buah jambu

Saya dalam mode cengeng dua tiga hari ni. Entah kenapa, saya pun tak tahu. Mudah sangat tersentuh hati dan menangis. Tengok sinetron intan bleh menangis, dengar orang lain pregnant pun menangis, en suami tidur dulu pun bleh menangis jugak..aduii...Penat jugak berada dalam mode cengeng nih..ditambah lagi, akhir-akhir ni saya selalu bermimpi. Tidur sikit dah mimpi, then terjaga, tidur semula and datang pulak mimpi lain. 3-4 kali terjaga tiap malam. Saya penat lah..
Hari ni saya sudah okay sikit :-) tiada lagi mode cengeng, tiada lagi aksi yang buat en suami pening kepala..hehe harap-harapnya mimpi tak datang mengganggu malam ni
oh ya, saya menaip sambil menikmati buah jambu nih..sedappp..haha..kruk kruk bunyinya..

7 comments:

Zakiah Ponrahono said...

kau mengandung erk???

baik kau check...

hahahaha

azura said...

haha..blom lagi la zack..

Zakiah Ponrahono said...

tu kunyah-kunyah jambu kruk kruk kruk bunyinya tu apa...

hahaha

azura said...

itu maknanya, jambu itu tersangat lah rangup..

hahah

Zakiah Ponrahono said...

hahaha

kau ceritakan dengan penuh berselera...

aku ingat mengidam. emosi pun tak stabil.

hehehe

aku rasa mengandunglah...

hahaha

azura said...

aku mengharapkan doa dari mu wahai zack..agar penantianku tak berpanjangan lagi..chewah

blom bleh check lagi la..baru jer lepas bendera merah ni

tp..jambu tu mmg sedap tau..kruk..kruk..bunyi dia..haha

yulies said...

aku rasa dh dekat2 la zura.. kalu tak bulan ni maybe lagi 2-3 bulan. slalu dia wat hormom adjustment dulu.. doa2 ye :)