Thursday, April 9, 2009

A Luncheon With Anuar Zain :-)


Saya baru pulang dari Sime Darby Convention Centre :-) yup, baru saja ketemu dengan Anuar Zain :-):-):-) A luncheon with Anuar Zain..tq to Mr. VC sbb belanja kami untuk lunch nih..saya sangat happy! akhirnya dapat jumpa dengan penyanyi sorang ni. Persembahan yang mantap, penonton yang sporting dan makanan yang sedap melengkapkan segalanya..oh ya, tak lupa juga pengacara yang best! hehe..credit to Dee


Ok la, cerita banyak pun tak guna..saya titipkan foto saja lah..

Saya yang teruja dengan Anuar Zain..:-p

5 comments:

yulies said...

jelesss jelesss

azura said...

silalah jeless yer..:-):-):-)

nafiiz said...

amboi kak zura...

apedaa..ngan anuar zain pun obses...

ting said...

sungguh segak en. anuar. bolekah berkenalan? nhihihihihih (su dah kawin so.. sure dia dah tak nak anuar zain ye tak?

kak Zura apa kabar???? time kasaih byk2 atas doa dn sokongan akak. walaupun jauh beriban batu tetapi saya sgt...... hargai! chaoi ting! :)

azura said...

tanjung,
suara dia tu yang best..tu yg obses..haha

ting,
k zura sehat2 jer..take care tau